Ferhat Yılmaz

Ferhat Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.12.1973
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Kadıköy Halk Eğitim Tiyatro mezunudur. 8 yıl profesyonel radyo programcılığı yaptı. Pembo Show - Pembo Mıx olarak bilinir. Okan Bayülgen programı Zaga'da oyunculuk yaptı.

Filmografi

2017 Şaşkınlar Çetesi
2017 Zor yıllar
2014 Çılgın Dersane 4 - Ada
2014 Kod Adı K.O.Z.
2008 Nekrüt
2008 Maskeli Beşler: Kıbrıs
2007 Kutsal Damacana
2005 Organize İşler

Televizyon

2016 Sevda Kuşun Kanadında
2014 Çılgın Dersane Üniversitede
2014 Hatasız Kul Olmaz
2013 Doksanlar
2012 Sultan
2012 Kurt Kanunu
2009 Zoraki Başkan
2008 Süper Kardeşler (TV Filmi)
2008 Fıkra Turka (TV Programı)
2008 Düğün Şarkıcısı
2008 Babam Adam Olacak
2008 Büyük Buluşma
2007 Şöhret Okulu
2007 Çok Özel Tim
2006 Kuşdili
2006 Balıketi (TV Filmi)
2006 Ah Polis Olsam
2005 Canın Sağolsun
2005 Beşinci Boyut
2004 Şubat Soğuğu
2003 Serseri
2002 Kuzenlerim
2002 Kumsaldaki İzler
2001 Cinlerle Periler
2000 Çarli İş Başında
2001 Yılan Hikayesi
1993 Bizim Mahalle
1991 İbret (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ferhat Yılmaz Fotoğrafları

Ferhat Yılmaz FotoğraflarıFerhat Yılmaz FotoğraflarıFerhat Yılmaz FotoğraflarıFerhat Yılmaz Fotoğrafları