Ferit Karahan

Ferit Karahan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.09.1981
Doğum Yeri:Muş

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Cennetten Kovulmak (2014), Okul Tıraşı (2021) ve The Death of Black Horses (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır. Cennetten Kovulmak isimli filmiyle 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film; 25. Ankara Film Festivali'nde ise Mahmut Tali Öngören Özel Ödülü ve Umut Veren En İyi Senaryo Yazarı ödüllerini kazanmıştır. Oyuncu, senarist ve  yönetmen Gülistan Acet'le evlidir.

Filmografi

Yönetmen

2021 Okul Tıraşı
2018 The Death of Black Horses
2018 Eski Köye Yeni Adet
2014 Cennetten Kovulmak
2012 Xewna Yûsiv (Kısa Film)
2010 Berîya Tofanê (Kısa Film)

Yapımcı

2015 Günah (Kısa Film)
2014 Cennetten Kovulmak

Senaryo

2021 Okul Tıraşı
2018 The Death of Black Horses
2018 Eski Köye Yeni Adet
2014 Cennetten Kovulmak
2012 Xewna Yûsiv (Kısa Film)
2010 Berîya Tofanê (Kısa Film)

Oyuncu

2010 Press

Görev Aldığı Yapımlar

Ferit Karahan Fotoğrafları

Ferit Karahan FotoğraflarıFerit Karahan FotoğraflarıFerit Karahan FotoğraflarıFerit Karahan FotoğraflarıFerit Karahan Fotoğrafları