Ferit Kaya

Ferit Kaya
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.2.1984
Doğum Yeri:Diyarbakır

Ferit Kaya Diyarbakır doğumlu, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur.







Filmografisi

  • Bu Son Olsun, 2012
  • Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010
  • Kollama, 2009
  • Beş Şehir, 2009
  • Gecenin Kanatları, 2009
  • Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan, 2009
  • Bu Kalp Seni Unutur mu?, 2009
  • Kül ve Ateş, 2009
  • Kavak Yelleri, 2008
  • Ali'nin Sekiz Günü, 2008
  • Merdiven Altı, 2008
  • Güneşin Oğlu, 2008
  • Karamel, 2008
  • Mavi Gözlü Dev, 2007
  • Yersiz Yurtsuz, 2007
  • Zeynep'in Sekiz Günü, 2007
  • Menekşe ile Halil, 2007
  • Pazar - Bir Ticaret Masalı, 2007
  • Erkekler Ağlamaz, 2006

Görev Aldığı Yapımlar

Ferit Kaya Fotoğrafları

Ferit Kaya Fotoğrafları Ferit Kaya Fotoğrafları Ferit Kaya Fotoğrafları Ferit Kaya Fotoğrafları Ferit Kaya Fotoğrafları