Fernando Cuautle

Fernando Cuautle
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.09.1994
Doğum Yeri:Puebla

Meksikalı oyuncu.

No Man's Land (2020), Video Vega (2020) ve Rosario Tijeras (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Vergüenza
2022 Amanda (Kısa Film)
2020 Yeni Düzen
2020 No Man's Land
2020 Arena (Kısa Film)
2019 Sin Final (Kısa Film)
2019 Nebaj
2019 El Puente de los Niños Traviesos (Kısa Film)
2019 Cruz (Kısa Film)
2018 Memorama (Kısa Film)

Televizyon

2021 Búnker
2020 ZeroZeroZero (Mini Dizi)
2019 Tijuana
2019 Los elegidos
2018 Tres Milagros
2018 Amar a muerte
2017 La querida del Centauro
2017 El bienamado
2017 Como dice el dicho
2016 Rosario Tijeras
2016 La rosa de Guadalupe
2016 Drunk History: El Lado Borroso De La Historia
2016 Blue Demon

Görev Aldığı Yapımlar

Fernando Cuautle Fotoğrafları

Fernando Cuautle FotoğraflarıFernando Cuautle FotoğraflarıFernando Cuautle FotoğraflarıFernando Cuautle FotoğraflarıFernando Cuautle Fotoğrafları