Feyyaz Duman

Feyyaz Duman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1982
Doğum Yeri:Mardin

Türk oyuncu.

1982 yılında Mardin'de dünyaya gelen başarılı oyuncu 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin  Devlet Konservatuvarı Halk Dansları bölümünü bitirmiştir. 2006 yılında mezun olduktan sonra 2007 senesinde Amerika'nın New York şehrine gitmiş ve 5 sene boyunca eğitim almıştır.

İlk projesi 1999 yılında oynadı 'Boran' isimli kısa film olmuştur. Daha sonrasında 2001 yılında ilk sinema projesi olan 'Fotoğraf' isimli filmde Faruk karakterini canlandırmıştır. Feyyaz Duman'ın dönüm noktası ise 2014 yılında çekilmiş olan 'Annemin Şarkısı' isimli filmde canlandırdığı Ali karakteri olmuştur. Bu rolüyle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali ödüllerine en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.

Feyyaz Duman'ın ilk dizi projesi 2017 yılında Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisi olmuştur. Japon yapımı 'Woman' dizisinden uyarlama olan Kadın dizisinde Arif karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2019 Kovan
2018 İçerdekiler
2018 Yıkıntılar Arasında (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Zor Bir Karar
2017 Zagros
2017 Bırakma Beni
2014 Mardan
2014 Annemin Şarkısı
2013 Tatlı Biber Diyarım
2011 Si Tu Meurs, Je Te Tue
2001 Fotoğraf

Televizyon

2020 Baraj
2019 Kadın
2018 İçerde

Ödülleri

2014 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Annemin Şarkısı

Görev Aldığı Yapımlar

Feyyaz Duman Fotoğrafları

Feyyaz Duman Fotoğrafları Feyyaz Duman Fotoğrafları Feyyaz Duman Fotoğrafları Feyyaz Duman Fotoğrafları Feyyaz Duman Fotoğrafları