Filipp Avdeev

Filipp Avdeev
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.11.1991
Doğum Yeri:Moskova

Rus oyuncu.

Tam adı Filipp Vadimovich Avdeev'dir. Avanpost (2019), Ikariya (2018) ve Aziris nuna (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Avanpost
2018 Ikariya
2018 Kislota
2018 Yaz
2016 Gorodskie ptichki
2014 Klass korrektsii
2012 Opasnost polnogo ischeznoveniya (Kısa Film)
2006 Aziris nuna
2005 U samogo morya (Kısa Film)
2004 Tayna Goluboy doliny

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yaz, 2018, Oyuncu

Filipp Avdeev Fotoğrafları

Filipp Avdeev Fotoğrafları Filipp Avdeev Fotoğrafları Filipp Avdeev Fotoğrafları Filipp Avdeev Fotoğrafları Filipp Avdeev Fotoğrafları