Finn Cole

Finn Cole
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.11.1995
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Finlay Lewis J. Cole'dur. Slaughterhouse Rulez (2018), Peaky Blinders (2013) ve Animal Kingdom (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hızlı ve Öfkeli 9
2020 Here Are the Young Men
2019 Dreamland
2018 Slaughterhouse Rulez
2012 Offender

Televizyon

2020 Animal Kingdom
2019 Peaky Blinders
2015 Lewis
2015 An Inspector Calls (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Finn Cole Fotoğrafları

Finn Cole FotoğraflarıFinn Cole FotoğraflarıFinn Cole FotoğraflarıFinn Cole FotoğraflarıFinn Cole Fotoğrafları