Finn Wolfhard

Finn Wolfhard
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :23.12.2002
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı televizyon ve sinema oyuncusu.

Wolfhard, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde canlandırdığı Mike Wheeler karakteri ile tanınmaktadır. Wolfhard'ın da aralarında bulunduğu bu dizideki oyuncu topluluğu 2016 SAG Ödülleri'nde aday gösterilmiştir. Wolfhard The 100 ve Supernatural gibi televizyon dizilerinde de kısa roller almıştır.

Filmografi

2017 It
2017 Young Math Legends (Animasyon - Seslendirme)
2013 Aftermath
2013 The Resurrection

Televizyon

2016 Stranger Things
2015 Supernatural
2014 The 100

Müzik Videoları

2016 PUP
2014 PUP
2012 Facts

Ödülleri

2017 Screen Actors Guild Awards - Bir Drama Dizisinde En İyi Kadro, Stranger Things

Görev Aldığı Yapımlar

Finn Wolfhard Fotoğrafları

Finn Wolfhard Fotoğrafları Finn Wolfhard Fotoğrafları Finn Wolfhard Fotoğrafları Finn Wolfhard Fotoğrafları Finn Wolfhard Fotoğrafları