Finnegan Oldfield

Finnegan Oldfield
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.1.1991
Doğum Yeri:Lewes

Fransız asıllı İngiliz oyuncu.

Nocturama (2016), Bang Gang (2015) ve Marvin ou la belle éducation (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Free Like Air
2020 La terre des hommes
2020 Gagarine
2019 Exfiltrés
2019 Selfie
2018 Le poulain
2018 Cross (Kısa Film)
2017 Marvin ou la belle éducation
2017 La promesse de l'aube
2016 Une vie
2016 Nocturama
2016 Kesişen Hayatlar
2015 Ne Yerde Ne Gökte
2015 Les cowboys
2015 Bang Gang
2014 Week-ends
2014 Panda (Kısa Film)
2014 Mademoiselle (Kısa Film)
2014 Lili Rose
2014 La traversée (Kısa Film)
2014 La grenouille et Dieu (Kısa Film)
2014 Ce monde ancien (Kısa Film)
2014 À toute épreuve
2014 Geronimo
2013 Trucs de gosse (Kısa Film)
2013 Le quepa sur la vilni! (Kısa Film)
2013 La marche
2013 Désolée pour hier soir (Kısa Film)
2013 Boys on Film 9: Youth in Trouble
2012 Ce n'est pas un film de cow-boys (Kısa Film)
2011 Poupoupidou
2011 Mineurs 27
2011 La mer à l'aube
2011 Johnny (Kısa Film)
2008 Les hauts murs

Televizyon

2020 Das Boot
2020 Amour Fou (Mini Dizi)
2016 Demain si j'y suis
2014 Ceux qui dansent sur la tête (TV Filmi)
2014 Braquo
2010 Engrenages
2007 La commune
2005 P.J.
2003 L'île atlantique (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Finnegan Oldfield Fotoğrafları

Finnegan Oldfield Fotoğrafları Finnegan Oldfield Fotoğrafları Finnegan Oldfield Fotoğrafları Finnegan Oldfield Fotoğrafları Finnegan Oldfield Fotoğrafları