Fırat Albayram

Fırat Albayram
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.1.1985
Doğum Yeri:Nazilli, Aydın

Türk oyuncu. 

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı, Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Şu anda Vault Of Gamers bünyesinde kendi yayınlarını yaparak derneklere para topluyor ve bağışlıyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi okullara, engelli insanlara bağış amaçla yaptığı Twitch Tv yayınları yapmaktadır.

Filmografi

2019 Bize Müsaade
2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2017 Biz Dize Döneriz
2016 Karayel
2014 O Rüzgar (Kısa Film)
2013 Arkadaşlar Arasında
2013 10. Köy Teyatora
2012 Rakı Masası (Kısa Film)

Televizyon

2017 Savaşçı
2015 Mutlu Ol Yeter
2015 Fabrika Kızı
2015 Baba Candır
2014 Kaçak Gelinler
2013 Merhamet
2012 Suskunlar
2011 Kayıp Aranıyor
2011 Sen de Gitme
2008 Adanalı

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Albayram Fotoğrafları

Fırat Albayram Fotoğrafları Fırat Albayram Fotoğrafları Fırat Albayram Fotoğrafları Fırat Albayram Fotoğrafları Fırat Albayram Fotoğrafları