Fırat Çöloğlu

Fırat Çöloğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.9.1986
Doğum Yeri:Şanlıurfa

Türk oyuncu.

Birçok projede yer alan Fırat Çöloğlu, şöhreti Arka Sıradakiler dizisi ile kazandı. 14 Eylül 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fırat Çöloğlu, Beykent Üniversitesi mezunudur. Bakırköylü Sanatçılar Derneği'nde (BASAD) 4 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk hayatına 1996 yılında Gurbetçiler dizisindeki Hakan karakteri ile başladı. Ardından rol aldığı diziler; Kader Ayırsa Bile, Hayat Bağları, Tatlı Hayat, Berivan, Sırlar Dünyası, Bir İstanbul Masalı, Hayat Bilgisi, Çocuklar Ne Olacak, Beşinci Boyut, Kısmet, Azap Yolu, Doktorlar, İki Aile, Arka Sıradakiler, Geniş Zamanlar ve Öğretmen Kemal dizilerinde rol aldı. Ayrıca Çılgın Dersane Kampta ve Ayakta Kal filmlerinde rol aldı.

Filmografi

2017 Sera - Geçmişin Gizemi
2015 Şeytanın Çocukları: El Ebyaz
2015 En Güzeli
2008 Çılgın Dersane Kampta
2008 Ayakta Kal

Televizyon

2014 Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2012 Böyle Bitmesin
2010 Öğretmen Kemal
2007 Geniş Zamanlar
2007 Arka Sıradakiler
2006 İki Aile
2006 Doktorlar
2006 Azap Yolu
2005 Kısmet
2005 Beşinci Boyut
2004 Çocuklar Ne Olacak
2003 Hayat Bilgisi
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Berivan
2001 Tatlı Hayat
2000 Hayat Bağları
1998 Kader Ayırsa Bile
1996 Gurbetçiler

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Çöloğlu Fotoğrafları

Fırat Çöloğlu Fotoğrafları Fırat Çöloğlu Fotoğrafları Fırat Çöloğlu Fotoğrafları Fırat Çöloğlu Fotoğrafları Fırat Çöloğlu Fotoğrafları