Fırat Doğruloğlu

Fırat Doğruloğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.7.1974

İktisadi ve İdari İlimler F. Ekonomi bölümü mezunu. Mankenlik yaptı Tiyatro Çisenti, BÜMED’de oynadı. 1999’da Kurtlar Sofrası (Biket İlhan/TV)’nda küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Yarım Elma dizisindeki jön komik Kuzey rolüyle tanındı.


Filmografi:
Vay Arkadaş (2010)
Dağ (2012)
Hastasıyız(2008)
Küpeler(2005)

Dizileri:
Yarım Elma(2011)
Haneler(2009)
Nazlı Yarim(2007)
Bebeğim(2006)
Kızma Birader(2005)
İlk Göz Ağrısı(2005)
Şeytan Sofrası(2004)
Yarım Elma(2002)
Tam Pansiyon(1996)

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları

Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları