Fırat Sobutay

Fırat Sobutay
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.8.1987
Doğum Yeri:Adana

Türk youtuber ve oyuncu.

Haliç Üniversitesi Türk Müziği ve Müjdat Gezen Sana Merkezi Konservatuvar Tiyatro bölümlerinden mezun oldu. Konservatuvar tiyatro bölümünde okurken aynı bölümden okul arkadaşı oyuncu Sezgi Kızılöz ile tanışıp evlenmiştir. Pera adında bir kız evlatları vardır.

Filmografi

2020 Sabit Kanca: Son Soru
2017 OHA Diyorum
2014 Sabit Kanca 2
2011 Aşk ve Devrim
2010 Saklı Hayatlar
2010 Prensesin Uykusu
2007 Mission İstanbul

Televizyon

2013 Emret Komutanım: Yeniden
2011 Keşanlı Ali Destanı

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Sobutay Fotoğrafları

Fırat Sobutay Fotoğrafları Fırat Sobutay Fotoğrafları Fırat Sobutay Fotoğrafları Fırat Sobutay Fotoğrafları Fırat Sobutay Fotoğrafları