Florence Pugh

Florence Pugh
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.1.1996
Doğum Yeri:Oxford

İngiliz aktris.

Çocukluğunun bir kısmı İspanya'nın Endülüs şehrinde geçti. Babası Clinton Pugh, restoratör ve annesi Deborah bir dansçıdır. 3 kardeşi vardır ve bunlardan biri aktör ve müzisyendir. İlköğrenime başladığı Wychwood Okulu'ndan ayrılarak, Oxford St. Edward Okulunda tamamladı.

Pugh'nun ilk performansı gizemli drama The Falling (2014) idi. Filmde rolüyle, 2014 BFI Londra Film Festivali'nde En İyi İngiliz Yeni Oyuncu dalında aday gösterildi. Ayrıca Londra Film Eleştirmenleri Circle Ödülleri'nde En İyi Genç İngiliz / İrlandalı sanatçı ödülüne aday gösterildi.

2015 yılında Eric Mccormack ile birlikte Studio City'de ilk yönetmen rolünü üstlendi. Daha sonra William Oldroyd'un sinema filmi Lady Macbeth (2016) başrolünü oynadı. Ekim 2016'da Screen International tarafından 'Geleceğin Yıldızı' olarak ilan edildi. Aralık 2016'da, 2016 BAFTA Yenilikçi Brit Ödülü için uluslararası bir jüri tarafından seçildi. Ayrıca Aralık 2016'da Lady Macbeth filmiye The Evening Standard Yılbaşı Ödülü'nü kazandı. Şubat 2017'de Dublin Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında Dublin Film Eleştirmenleri Dairesi Ödülü aldı.

Ocak 2017'de, Stephen Merchant'ın yazıp yönettiği ve profesyonel güreşçi Paige'nin hayatına dayanan bir film olan Fighting with My Family filminde başrol oynayacağı açıklandı.

Filmografi

2020 Black Widow
2019 Küçük Kadınlar
2019 Ritüel
2019 In the Time It Takes to Get there (Kısa Film)
2018 The Commuter
2018 Fighting with My Family
2018 Hush
2018 Outlaw King
2016 Lady Macbeth
2015 Paradise Lost? (Kısa Film)
2014 The Falling

Televizyon

2018 The Little Drummer Girl (Mini Dizi)
2018 Kral Lear (TV Filmi)
2016 Marcella
2015 Studio City (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Florence Pugh Fotoğrafları

Florence Pugh Fotoğrafları Florence Pugh Fotoğrafları Florence Pugh Fotoğrafları Florence Pugh Fotoğrafları Florence Pugh Fotoğrafları