Frank Dillane

Frank Dillane
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.4.1991
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Frank Stephenson Dillane'dır. 2013 yılı Royal Academy of Dramatic Art (R.A.D.A.) mezunudur. Welcome to Sarajevo (1997), Harry Potter ve Melez Prens (2009) ve Denizin Ortasında (2015) filmlerinde rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 How to Build a Girl
2018 Astral Boyut
2015 Denizin Ortasında
2012 Papadopoulos & Sons
2009 Harry Potter ve Melez Prens
1997 Saraybosna'ya Hoş Geldiniz

Televizyon

2018 Fear the Walking Dead
2016 Fear the Walking Dead: Flight 462 (Mini Dizi)
2015 Sense8

Görev Aldığı Yapımlar

Frank Dillane Fotoğrafları

Frank Dillane Fotoğrafları Frank Dillane Fotoğrafları Frank Dillane Fotoğrafları Frank Dillane Fotoğrafları Frank Dillane Fotoğrafları