Frédéric Pierrot

Frédéric Pierrot
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.9.1960
Doğum Yeri:Boulogne-Billancourt

Frédéric Pierrot (d. 17 Eylül 1960), Fransız aktör. 1986 yılından bu yana 75 'den fazla film ve Tv yapımında rol aldı. 1998 yapımı Ben Dreaming Tell Me filmi ile Cannes Film Festivali 'nde ödül kazandı.

Filmografi

Land and Freedom (1995)
For Ever Mozart (1996)
My Man (1996)
Capitaine Conan (1996)
Inside/Out (1997)
Port Djema (1997)
Tell Me I'm Dreaming (1998)
For Sale (1998)
April Captains (2000)
Modern Life (2000)
Une hirondelle a fait le printemps (2001)
Immortal (2004)
They Came Back (2004)
I've Loved You So Long (2008)
Sarah's Key (2010)
Declaration of War (2011)
Poliss (2011)

Görev Aldığı Yapımlar

Frédéric Pierrot Fotoğrafları

Frédéric Pierrot Fotoğrafları Frédéric Pierrot Fotoğrafları Frédéric Pierrot Fotoğrafları Frédéric Pierrot Fotoğrafları Frédéric Pierrot Fotoğrafları