Friedrich von Thun

Friedrich von Thun
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :30.6.1942
Doğum Yeri:Moravia

Çekyalı oyuncu.

Tam adı Friedrich Ernst Peter Paul Maria Graf von Thun und Hohenstein'dır. Oyunculuk yapmaya başladığı 1958 yılından günümüze kadar 200'den fazla yapımda rol alan oyuncu özellikle Schindler'in Listesi (1993), Die Hölle (2017) ve Náhrdelník (1992) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Benjamin Blümchen
2017 Tavşan Okulu (Seslendirme)
2017 Die Hölle
2015 Traumfrauen
2013 Harms
2011 Ein mörderisches Geschäft
2002 Amin
1997 Die Apothekerin
1993 Schindler'in Listesi
1993 Der Fall Lucona
1990 La putain du roi
1990 Der schönste Busen der Welt (Kısa Film)
1988 Eine Bewegung der Zeit (Kısa Film)
1986 Ginger ve Fred
1980 Sonntagskinder
1976 MitGift
1972 Schulmädchen-Report 3. Teil - Was Eltern nicht mal ahnen
1971 Schulmädchen-Report 2. Teil - Was Eltern den Schlaf raubt
1970 Schulmädchen-Report 1. Teil - Was Eltern nicht für möglich halten
1970 O.K.
1968 Gizli Vazife
1967 Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1966 Liselotte von der Pfalz
1965 Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1965 Die schwedische Jungfrau
1965 Die Herren
1965 Die fromme Helene
1965 Das Liebeskarussell
1964 Lausbubengeschichten

Televizyon

2019 Schwarzach 23 und das mörderische Ich (TV Filmi)
2019 Zimmer mit Stall - Tierisch gute Ferien (TV Filmi)
2019 Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV Filmi)
2019 Vier Saiten (TV Filmi)
2019 Die Inselärztin
2018 Zimmer mit Stall (TV Filmi)
2018 Schwarzach 23 und Der Schädel des Saatans (TV Filmi)
2018 Der Polizist und das Mädchen (TV Filmi)
2017 Wenn Frauen ausziehen (TV Filmi)
2016 Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV Filmi)
2016 Die Räuber (TV Filmi)
2016 Inga Lindström
2015 Unsichtbare Jahre (TV Filmi)
2015 Spinnennetz (TV Filmi)
2015 Schwarzach 23 (TV Filmi)
2015 Letzte Ausfahrt Sauerland (TV Filmi)
2015 Das Beste aller Leben (TV Filmi)
2014 Die Pilgerin (Mini Dizi)
2014 Sarajevo (TV Filmi)
2014 Die Tote aus der Schlucht (TV Filmi)
2014 Utta Danella
2014 Add a Friend
2014 Rosamunde Pilcher
2013 Wenn es am schönsten ist (TV Filmi)
2013 Just Married - Hochzeiten zwei (TV Filmi)
2013 Familie Sonntag auf Abwegen (TV Filmi)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV Filmi)
2013 Beste Bescherung (TV Filmi)
2013 Einsatz in Hamburg
2012 Musensöhne (Belgesel TV Filmi)
2012 In den besten Familien (TV Filmi)
2012 Hochzeiten (TV Filmi)
2012 Clarissas Geheimnis (TV Filmi)
2012 Unter Verdacht
2012 Spuren des Bösen
2011 Klarer Fall für Bär (TV Filmi)
2011 Die Abstauber (TV Filmi)
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV Filmi)
2011 Adel Dich (TV Filmi)
2011 Das Traumschiff
2010 Aghet - Ein Völkermord (Belgesel TV Filmi)
2010 Wie ein Licht in der Nacht (TV Filmi)
2009 Sisi (TV Filmi)
2009 Entführt (TV Filmi)
2009 Die Rebellin (TV Filmi)
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV Filmi)
2009 Annas zweite Chance (TV Filmi)
2009 Ein starkes Team
2008 Der Froschkönig (TV Filmi)
2008 Das Beste kommt erst (TV Filmi)
2008 Dell & Richthoven
2007 Zodiak - Der Horoskop-Mörder (Mini Dizi)
2007 Zeit zu leben (TV Filmi)
2007 Muttis Liebling (TV Filmi)
2007 Eine stürmische Bescherung (TV Filmi)
2007 Der falsche Tod (TV Filmi)
2007 Copacabana (TV Filmi)
2007 Weißblaue Geschichten
2007 Der Kommissar und das Meer
2007 Agathe kann's nicht lassen
2006 Tod eines Keilers (TV Filmi)
2006 Mein süßes Geheimnis (TV Filmi)
2006 Heute heiratet mein Mann (TV Filmi)
2006 Helen, Fred und Ted (TV Filmi)
2006 Die Entscheidung (TV Filmi)
2005 Sommer mit Hausfreund (TV Filmi)
2005 Liebe wie am ersten Tag (TV Filmi)
2004 Mein Vater, meine Frau und meine Geliebte (TV Filmi)
2004 Männer im gefährlichen Alter (TV Filmi)
2004 Kalter Frühling (TV Filmi)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV Filmi)
2004 Die Verbrechen des Professor Capellari
2004 Die schnelle Gerdi
2003 Hitler: The Rise of Evil (Mini Dizi)
2003 Eine Liebe in Afrika (TV Filmi)
2002 Unser Papa, das Genie (TV Filmi)
2002 Mann, oh Mann, oh Mann! (TV Filmi)
2002 Weißblaue Wintergeschichten
2001 Herzensfeinde (TV Filmi)
2001 Das Baby-Komplott (TV Filmi)
2001 Bargeld lacht (TV Filmi)
2000 Vino santo (TV Filmi)
2000 Der Weibsteufel (TV Filmi)
2000 Fast ein Gentleman
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV Filmi)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV Filmi)
1999 Der Bulle von Tölz
1998 Evelyn Hamann's Geschichten aus dem Leben
1997 Post Mortem - Der Nuttenmörder (TV Filmi)
1997 Lamorte (TV Filmi)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV Filmi)
1997 Baby Rex - Der kleine Kommissar (TV Filmi)
1997 Zwei Brüder
1997 Kap der guten Hoffnung
1997 Derrick
1996 Il ritorno di Sandokan (Mini Dizi)
1996 Zwei zum Verlieben
1996 Ärzte
1995 Tödliches Geld (TV Filmi)
1995 Ich liebe den Mann meiner Tochter (TV Filmi)
1995 Drei in fremden Kissen (TV Filmi)
1995 Schwurgericht
1995 Der Alte
1994 Radetzkymarsch (Mini Dizi)
1993 Der rote Vogel (Mini Dizi)
1993 Cherchez la femme (TV Filmi)
1992 The Young Indiana Jones Chronicles
1992 Náhrdelník
1991 L'amour maudit de Leisenbohg (TV Filmi)
1991 Extralarge: Black and White (TV Filmi)
1991 Anwalt Abel
1990 Schlaraffenland (TV Filmi)
1990 Mauritius-Los (TV Filmi)
1990 Ein anderer Liebhaber (TV Filmi)
1990 Guldenburg'larin Mirasi
1989 Das Milliardenspiel (Mini Dizi)
1989 Blaues Blut (Mini Dizi)
1989 Ignaz Semmelweis - Arzt der Frauen (TV Filmi)
1988 Familienschande (TV Filmi)
1987 Wallenstein (Mini Dizi)
1987 Wann, wenn nicht jetzt (TV Filmi)
1987 Flohr und die Traumfrau (TV Filmi)
1987 Befristeter Aufenthalt (TV Filmi)
1986 Stinkwut (TV Filmi)
1986 Ein Leben ohne Geländer (TV Filmi)
1985 Gespenstergeschichten
1984 The Devil's Lieutenant (TV Filmi)
1984 Eine blaßblaue Frauenschrift (TV Filmi)
1983 Liebe Melanie (TV Filmi)
1983 Das gläserne Wappen (TV Filmi)
1982 Praying Mantis (TV Filmi)
1982 Der Jagerloisl (TV Filmi)
1982 Der gutmütige Grantler (TV Filmi)
1982 Les brigades du Tigre
1981 Wie der Mond über Feuer und Blut (TV Filmi)
1980 -1981 Ringstraßenpalais
1980 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger
1979 Fallstudien (TV Filmi)
1979 Kommissariat IX
1979 The Famous Five
1978 Le temps des as (Mini Dizi)
1978 Kameliendame (TV Filmi)
1978 Die blaue Maus (TV Filmi)
1978 Antiquitäten - Aus der Welt des Biedermaier (TV Filmi)
1978 Achtung, Chance! (TV Filmi)
1977 Watussi (TV Filmi)
1977 Notwehr (TV Filmi)
1977 Die schöne Marianne
1977 Bier und Spiele
1976 Hände gut alles gut (TV Filmi)
1976 Karl, der Gerechte
1976 Jörg Preda berichtet
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (Mini Dizi)
1975 Nouvelles de Henry James
1974 Griseldis (TV Filmi)
1974 Motiv Liebe
1973 Ein unheimlich starker Abgang (TV Filmi)
1973 Black Coffee (TV Filmi)
1973 Der Bastian
1972 Galgentoni (TV Filmi)
1972 Der Andersonville-Prozess (TV Filmi)
1972 8051 Grinning (TV Filmi)
1972 -1999 Tatort
1972 Alpha Alpha
1969 Die Hochzeit auf der Alm - Ein dramatisches Schäfergedicht (TV Filmi)
1968 Die schwarze Sonne (TV Filmi)
1966 Magdalena (TV Filmi)
1966 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger
1965 Co-Pilot Mutesius- Ein Weg vom Flugschüler zum Verkehrspiloten (Mini Dizi)
1958 Sie schreiben mit

Görev Aldığı Yapımlar

Friedrich von Thun Fotoğrafları

Friedrich von Thun Fotoğrafları Friedrich von Thun Fotoğrafları Friedrich von Thun Fotoğrafları Friedrich von Thun Fotoğrafları Friedrich von Thun Fotoğrafları