Fuat Yılmaz

Fuat Yılmaz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1983
Doğum Yeri:Samsun

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

1983 Samsun doğumlu Fuat Yılmaz, gençlik döneminde ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşir. Kamera arkasındaki ilk görevlerine Kanal D’de reji bölümünde başlayan Yılmaz, çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra kanalın cast direktörlüğünü de üstlenir. 2005 yılında Atv kanalında çalışmaya başlayan Yılmaz, program yapımlarında set direktörlüğünün yanı sıra 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin rejisinde görev alır. Ardından Kurtlar Vadisi Filistin, Maskeli Beşler serisi, Çılgın Dershane, Kutsal Damacana, Issız Adam gibi film projelerinde rejide görev alan Fuat Yılmaz bu süreç zarfında Müjdat Gezen Akademi, Başkent Bilimler Akademisi’nde dersler alarak ve senaryo yazımı-yönetmenlik eğitimlerine katılmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Canım Dayım
2019 Gece Gelenler
2017 666 Cin Musallatı
2017 Mezarlık
2015 Ezan

Yapımcı

2021 Canım Dayım
2019 Gece Gelenler

Senaryo

2021 Canım Dayım
2019 Gece Gelenler
2017 666 Cin Musallatı
2017 Mezarlık
2015 Ezan

Oyuncu

2019 Efsunlu - Kabirden Gelen
1999 Artık Dün Yok
1999 Umut Tüneli

Televizyon

2018 Kalbimin Sultanı
2017 Kalp Atışı

Görev Aldığı Yapımlar

Fuat Yılmaz Fotoğrafları

Fuat Yılmaz Fotoğrafları