Funda Dönmez

Funda Dönmez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.8.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Ateşe Uçan Kelebekler (2012), Paramparça (2016) ve Papatya (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Ağır Romantik
2020 Lain
2017 Papatya
2017 Dua Et Kardeşiz
2016 Gölge
2012 Ateşe Uçan Kelebekler

Televizyon

2016 Paramparça
2011 Yaseminli Yuva

Görev Aldığı Yapımlar

Funda Dönmez Fotoğrafları

Funda Dönmez Fotoğrafları Funda Dönmez Fotoğrafları Funda Dönmez Fotoğrafları Funda Dönmez Fotoğrafları