Funda Şirinkal

Funda Şirinkal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Melbourne

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi, tiyatro bölümünden mezun olan sanatçı, 1992 yılında sinemaya başladı. Çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Filmografisi
Prensesin Uykusu - 2010
Kabuslar Evi: Takip - 2006
Bir İstanbul Masalı - 2003
Akasya Pasajı - 2000
Yalan Dünya - 2000
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Umut Yolcuları - 1999
Yılan Hikayesi - 1999
Tele Dadı - 1998
Laleli'de Bir Azize - 1998
Çiçeği Büyütmek - 1998
Cumhuriyet - 1998
Gemide - 1998
Bir Erkeğin Anatomisi - 1996
Başka İstanbul Yok - 1996
Tatlı Kaçıklar - 1996
Bir Kadının Anatomisi - 1995
Gizli Aşk - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Çiçek Taksi - 1995
Umut Dünyası - 1994
Rüstemin Gazinosu - 1993
Yağmur Beklerken - 1992

Görev Aldığı Yapımlar

Funda Şirinkal Fotoğrafları

Funda Şirinkal Fotoğrafları Funda Şirinkal Fotoğrafları Funda Şirinkal Fotoğrafları Funda Şirinkal Fotoğrafları Funda Şirinkal Fotoğrafları