Furkan Bayraktar

Furkan Bayraktar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.11.1999
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Celal İle Ceren (2013), Vezir Parmağı (2017) ve Patron Mutlu Son İstiyor (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Recep İvedik 6
2017 Baş Belası
2017 Vezir Parmağı
2016 Görümce
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2016 Çakallarla Dans 4
2014 Patronmutlu Son İstiyor
2013 Celal ile Ceren
2013 Dabbe: Cin Çarpması
2008 Destere

Görev Aldığı Yapımlar

Furkan Bayraktar Fotoğrafları

Furkan Bayraktar Fotoğrafları Furkan Bayraktar Fotoğrafları Furkan Bayraktar Fotoğrafları