Gael García Bernal

Gael García Bernal
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :30.11.1978
Doğum Yeri:Guadalajara, Jalisco

Meksikalı model, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 

Mozart in the Jungle (2014-2018), Ananı Da! (2001), Motosiklet Günlüğü (2004) ve Paramparça Aşklar Köpekler (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Z
2021 Old
2019 Cuban Network
2019 Burası Cennet Olmalı
2019 Ema
2018 Acusada
2018 The Kindergarten Teacher
2018 Müze
2018 Dolores
2017 If You Saw His Heart
2017 Coco (Seslendirme)
2016 Neruda
2016 Salt and Fire
2016 You're Killing Me Susana
2015 El aula vacía
2015 Desierto
2015 Zoom
2014 The Ardor
2014 Cesar Chavez
2014 Rosewater
2013 Who is Dayani Cristal?
2012 No
2012 Vamps
2011 Miss Bala
2011 A Little Bit of Heaven
2011 Casa de Mi Padre
2011 The Loneliest Planet
2010 Los Invisibles
2010 Letters to Juliet
2010 Even the Rain
2010 José and Pilar
2009 Sin Nombre
2009 Mammoth
2009 The Limits of Control
2009 8 - 'The Letter'
2008 Blindness
2008 Rudo y Cursi
2007 Déficit
2007 El Pasado
2006 Babel
2006 The Science of Sleep
2005 The King
2004 Bad Education
2004 The Motorcycle Diaries
2003 Cuba Libre
2003 Dot the I
2002 Fidel
2002 El Crimen del Padre Amaro
2001 Bendito Infierno
2001 The Last Post
2001 Vidas privadas
2001 Y tu mamá también
2001 El ojo en la nuca
2000 Amores perros
2000 Cerebro (Kısa Film)
1996 De tripas, corazón (Kısa Film)

Televizyon

2020 Station Eleven (Mini Dizi)
2020 Hombre
2020 Pan y Circo
2020 Aquí en la Tierra
2018 Mozart in the Jungle
2006 Soy tu fan
2000 Queen of Swords
1992 El abuelo y yo
1989 Teresa

Yönetmen

2019 Chicuarotes
2016 Madly
2015 La Mano Visible (Kısa Film)
2013 Drifting Part 2 (Kısa Film)
2010 Los Invisibles (Kısa Belgesel)
2010 Revolución
2008 8
2008 The Letter (Kısa Film)
2007 Déficit

Televizyon

2018 Aquí en la Tierra
2016 Mozart in the Jungle

Yapımcı

2019 Chicuarotes
2019 Lorena, La de pies ligeros (Kısa Belgesel)
2019 A 3 Minute Hug (Kısa Belgesel)
2019 Birders (Kısa Belgesel)
2019 A Tale of Two Kitchens (Kısa Belgesel)
2018 Müze
2017 Zama
2017 Años luz (Belgesel)
2016 Salt and Fire
2015 Leguas (Kısa Film)
2015 Desierto
2015 Les Elues
2015 El aula vacía (Belgesel)
2014 Ardor
2014 Cesar Chavez
2014 Nuevo León Extraordinario (Kısa Belgesel)
2014 Gueros
2013 Manto acuífero
2013 Paraíso
2013 Who Is Dayani Cristal? (Belgesel)
2011 Machete Dili
2011 Kurşun Kraliçesi
2010 18 cigarrillos y medio
2010 Abel
2010 Revolución
2009 Sin nombre
2008 8
2008 Venganza
2008 Şimdi Patlayacağım
2007 Déficit
2007 Cochochi
2006 Drama/Mex

Televizyon

2020 Hombre
2020 Pan y Circo
2020 Aquí en la Tierra
2018 Mozart in the Jungle
2013 Alguien Más
2011 Niño Santo
2010 Soy tu fan
2006 Ruta 32

Senaryo

2016 Madly
2015 La Mano Visible (Kısa Film)
2008 8

Televizyon

2018 Aquí en la Tierra

Görev Aldığı Yapımlar

Gael García Bernal Fotoğrafları

Gael García Bernal Fotoğrafları Gael García Bernal Fotoğrafları Gael García Bernal Fotoğrafları Gael García Bernal Fotoğrafları Gael García Bernal Fotoğrafları