Gal Gadot

Gal Gadot
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :30.4.1985
Doğum Yeri:Rosh HaAyin

İsrailli oyuncu ve model.

2004 yılında Miss Israel seçilerek aynı yıl Miss Universe'de (Kainat Güzellik Yarışması) İsrail'i temsil etti. Castro'nun (İsrail'in en büyük giyim firması) önde gelen modellerinden biri olmasının yanında asıl popülaritesini Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Gisele Yashar rolü ile kazandı.

Hızlı ve Öfkeli'nin çekimleri devam ederken 28 Eylül 2008'de İsrailli iş adamı Yaron Varsano ile evlendi. Kasım 2011'de Alma isimli bir kızı oldu. İbranice'de ismi dalga; soyadı ise nehir kenarı, sahil anlamına gelmektedir.

Filmografi

2020 Red Notice
2020 Death on the Nile
2020 Wonder Woman 1984
2019 Between Two Ferns: The Movie
2018 Ralph ve Internet - Oyunbozan Ralph 2 (Seslendirme)
2018 Maroon 5 feat. Cardi B: Girls Like You (Kısa Video)
2017 Wix.com Big Game Ad with Jason Statham & Gal Gadot (Kısa Video)
2017 Justice League: Adalet Birliği
2017 Wonder Woman
2016 Triple 9
2016 Batman v Superman: Dawn of Justice
2016 Criminal
2016 Komşum Bir Ajan
2015 Hızlı ve Öfkeli 7
2014 Kicking Out Shoshana
2013 Hızlı ve Öfkeli 6
2011 Fast Five
2010 Date Night
2010 Knight and Day
2009 Hızlı ve Öfkeli

Televizyon

2018 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2017 Saturday Night Live: Cut For Time
2012 Kathmandu
2011 Asfur
2009 Entourage
2009 The Beautiful Life
2007 Bubot

Yapımcı

2020 Wonder Woman 1984

Görev Aldığı Yapımlar

Gal Gadot Fotoğrafları

Gal Gadot Fotoğrafları Gal Gadot Fotoğrafları Gal Gadot Fotoğrafları Gal Gadot Fotoğrafları Gal Gadot Fotoğrafları