Garth Jennings

Garth Jennings
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :4.3.1972
Doğum Yeri:Essex

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Şarkını Söyle (2016), Rambo'nun Oğlu (2007) ve Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Sing 2
2019 Madame (Kısa Film)
2016 Şarkını Söyle
2007 Rambo'nun Oğlu
2005 Bir otostopçunun galaksi rehberi
2003 The Best of R.E.M.: In View 1988-2003 (Belgesel Video)
2002 Pulp Anthology (Video)
2000 The Best of Blur (Video)

Televizyon

2001 Top of the Pops

Kısa Video

2013 Atoms for Peace: Ingenue
2011 Radiohead: Lotus Flower
2008 Aron
2008 Vampire Weekend: A-Punk
2007 Radiohead: Nude
2007 Radiohead: Jigsaw Falling Into Place
2005 Beck: Hell Yes
2005 Supergrass: Low C
2003 Beck: Lost Cause - Version 1
2001 R.E.M.: Imitation of Life
2001 Badly Drawn Boy: Spitting in the Wind
2000 Fatboy Slim and Macy Gray: Demons
1999 Supergrass: Pumping on Your Stereo
1999 Fatboy Slim: Right Here, Right Now
1999 Lamb: B Line
1999 Blur: Coffee & TV
1998 Marcy Playground: Saint Joe on the School Bus
1996 Robbie Williams: Freedom
1996 Sleeper: Nice Guy Eddie

Yapımcı

2019 Madame (Kısa Film)
2011 Radiohead: Lotus Flower (Kısa Video)

Senaryo

2021 Sing 2
2019 Madame (Kısa Film)
2016 Şarkını Söyle
2008 Aron (Kısa Video)
2007 Rambo'nun Oğlu

Televizyon

2001 The Adam and Joe Show

Oyuncu

2016 Come Together: A Fashion Picture in Motion (Kısa Film)
2008 Aron (Kısa Video)
2007 Sıkı Aynasızlar
2004 Zombilerin Şafağı

Seslendirme

2021 Sing 2
2019 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2017 Love at First Sight (Kısa Video)
2016 Şarkını Söyle
2009 Yaman Tilki
2005 Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi

Görev Aldığı Yapımlar

Garth Jennings Fotoğrafları

Garth Jennings Fotoğrafları Garth Jennings Fotoğrafları Garth Jennings Fotoğrafları Garth Jennings Fotoğrafları Garth Jennings Fotoğrafları