Gary Douberman

Gary Douberman
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Üniversite eğitimine önce Delaware County Community College'de başladı. Ardından Temple University'ye geçiş yaptı ve buradan mezun oldu. Stephan King'in aynı adlı romanlarından uyarlayarak senaryosunu yazdığı Annabelle (2014) ve Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Annabelle Comes Home

Senaryo

2019 It: Chapter Two
2019 Annabelle Comes Home
2018 Dehşetin Yüzü
2017 O
2017 Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2016 Kurtlar Kapıda
2016 Crawlspace
2014 Annabelle
2008 Swamp Devil
2007 Bloodmonkey (Video)

Televizyon

2019 Swamp Thing
2007 In the Spider's Web (TV Filmi)

Yapımcı

2019 Lanetli Gözyaşları
2018 Dehşetin Yüzü

Televizyon

2019 Swamp Thing

Görev Aldığı Yapımlar

Gary Douberman Fotoğrafları

Gary Douberman Fotoğrafları Gary Douberman Fotoğrafları Gary Douberman Fotoğrafları Gary Douberman Fotoğrafları Gary Douberman Fotoğrafları