Gary Lucchesi

Gary Lucchesi
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :1.01.1955
Doğum Yeri:Kaliforniya

1997'de Lakeshore Entertainment'ın başkanı Amerikalı film yapımcısı, William Morris Ajansı'nda kariyerine başladı.Susan Sarandon, Kevin Costner, Michelle Pfeiffer and John
Malkovich gibi sanatçıları temsil etti.

Filmografisi 

 2010'lar


  • Brilliant, 2012

  • Gone 2012

  • Underworld: New Dawn, 2011 
  • One for the Money, 2012

  • The Lincoln Lawyer, 2011
2000'ler


  • Fame, 2009
  • Gamer, 2009

  • The Ugly Truth, 2009

  • Crank: High Voltage, 2009

  • Underworld: Rise of the Lycans, 2009

  • The Midnight Meat Train, 2008

  • Pathology, 2008

  • Elegy, 2008

  • Untraceable, 2008

  • Henry Poole is Here, 2008

  • She's the Man, 2007

  • Feast of Love, 2007

  • Blood and Chocolate, 2007

  • The Dead Girl, 2006

  • The Last Kiss, 2006 
  • The Covenant, 2006

  • Crank, 2006

  • She's the Man, 2006

  • Underworld: Evolution, 2006

  • Æon Flux, 2005

  • The Exorcism of Emily Rose, 2005

  • Undiscovered, 2005

  • The Cave, 2005

  • Million Dollar Baby, 2004

  • Suspect Zero, 2004

  • Madhouse, 2004

  • Wicker Park, 2004

  • Underworld, 2003

  • The Human Stain, 2003

  • The Mothman Prophecies, 2002

  • Wild Iris, 2001

  • The Gift, 2000

  • Autumn in New York, 2000

  • The Next Best Thing, 2000

  • Passion of Mind, 2000
1990'lar
  • Runaway Bride, 1999

  • Vendetta, 1999

  • Just the Ticket, 1999

  • Andrew Lloyd Webber: The Royal Albert Hall Celebration, 1998

  • Breast Men, 1997

  • Gotti 1996

  • Primal Fear, 1996

  • Three Wishes, 1995

  • Virtuosity, 1995

  • Jennifer Eight, 1992

Görev Aldığı Yapımlar

Gary Lucchesi Fotoğrafları

Gary Lucchesi FotoğraflarıGary Lucchesi FotoğraflarıGary Lucchesi FotoğraflarıGary Lucchesi FotoğraflarıGary Lucchesi Fotoğrafları