Gene Stupnitsky

Gene Stupnitsky
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :26.8.1977
Doğum Yeri:Kiev

Ukraynalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Iowa Üniversitesi mezunudur. The Office (2005), Fi Tarihi (2009) ve Kötü Öğretmen (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2008-2010 yılları arasında senaristliğini yaptığı The Office dizisiyle 2007 yılında Amerikan Senaryo Yazarları Birliği Televizyon Dalında En İyi Komedi Dizisi Senaryosu Ödülü'nü kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Uslu Çocuklar

Televizyon

2009 The Office

Yapımcı

2011 Stephen Merchant: Hello Ladies... Live! (Belgesel Video)
2011 Kötü Öğretmen

Televizyon

2019 SMILF
2017 Downward Dog
2016 Gorgeous Morons (TV Filmi)
2014 Hello Ladies
2014 Kötü Öğretmen
2014 Trophy Wife
2008 The Office

Senaryo

2019 Uslu Çocuklar
2011 Stephen Merchant: Hello Ladies... Live! (Belgesel Video)
2011 Kötü Öğretmen
2009 Fi Tarihi

Televizyon

2019 The Office
2018 Konttori
2016 Gorgeous Morons (TV Filmi)
2014 Hello Ladies
2014 Kötü Öğretmen
2014 Trophy Wife
2010 The Office

Oyuncu

2009 Fi Tarihi

Televizyon

2009 The Office

Görev Aldığı Yapımlar

Gene Stupnitsky Fotoğrafları

Gene Stupnitsky Fotoğrafları Gene Stupnitsky Fotoğrafları Gene Stupnitsky Fotoğrafları Gene Stupnitsky Fotoğrafları Gene Stupnitsky Fotoğrafları