Giannis Drakopoulos

Giannis Drakopoulos
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1972
Doğum Yeri:Atina

Yunan oyuncu.

Zavallı (2018), To soi sou (2014) ve Oi aities ton pragmaton (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Zavallı
2017 Play (Kısa Film)
2015 Şövalye
2013 Na kathesai kai na koitas
2013 A Hardworking Robber (Kısa Film)
2011 Mia fora kai ena... moro
2010 Meeting (Kısa Film)
2008 Oi aities ton pragmaton
2008 I-4: Loufa & apallagi
2007 Proto vraveio (Kısa Film)
2003 Black Amour (Kısa Film)

Televizyon

2016 To soi sou
2014 Apo allo anekdoto (Seslendirme)
2011 Comedy Lab
2009 Karyotakis
2008 Yparhoun antres kai antres
2008 I exafanisi
2007 Sfinakia
2006 Skertsakia
2005 Erotas me epidotisi O.G.A.
2005 O thisavros tis Angelinas

Görev Aldığı Yapımlar

Giannis Drakopoulos Fotoğrafları

Giannis Drakopoulos Fotoğrafları Giannis Drakopoulos Fotoğrafları Giannis Drakopoulos Fotoğrafları Giannis Drakopoulos Fotoğrafları Giannis Drakopoulos Fotoğrafları