Gizem Güneş

Gizem Güneş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1995
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan Güneş, ilk kez 2004 yılında İçimdeki Fırtına dizisinde rol aldı. Ardından Binbir Gece dizisinde yer almıştır.

Filmografi

2019 Sesinde Aşk Var

Televizyon

2018 4N1K
2017 Kanatsız Kuşlar
2006 Binbir Gece
2004 İçimdeki Fırtına

Görev Aldığı Yapımlar

Gizem Güneş Fotoğrafları

Gizem Güneş FotoğraflarıGizem Güneş FotoğraflarıGizem Güneş FotoğraflarıGizem Güneş FotoğraflarıGizem Güneş Fotoğrafları