Glenn Fleshler

Glenn Fleshler
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1968
Doğum Yeri:New York

ABD'li tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusu.

New York Üniversitesi Sahne Sanatları Tişek Okulu'nda oyunculuk eğitimi gördü ve burada Tez Çalışmaları Yüksek Lisans derecesi aldı.

Fleshler'in ilk büyük filmi 1998 yılı yapımı A Price Above Rubies'tir. Daha sonra ise Blue Jasmine, A Most Violent Year, God's Pocket ve Rendezvous gibi filmlerde yer aldı.

Fleshler'ın televizyon kariyeri arasında Billions, Sex and the City, Law & Order, Law & Order: Special Victims Unit, Fringe, Third Watch, Blue Bloods, Bored to Death, the Good Wife ve the Following filmleri yer alıyor. 

Filmografi

2018 The Seagull
2017 Suburbicon
2016 The Rendezvous
2015 Rock the Kasbah
2014 The Cobbler
2014 A Most Violent Year
2013 The Immigrant
2013 Blue Jasmine
2013 Gods Behaving Badly
2013 Delivery Man
2013 God's Pocket
2011 Margaret
2010 Henry's Crime
2010 All Good Things
2006 The Shovel (Kısa Film)
2002 Garmento
2000 Astronomy of Errors
1998 A Price Above Rubies

Televizyon

2018 Barry (TV Filmi)
2016 Billions
2016 BrainDead
2016 The Night Of
2015 The Following
2015 Elementary
2015 Hannibal
2014 True Detective
2014 Blue Bloods
2014 The Knick
2014 Resurrection
2011 Boardwalk Empire
2010 Damages
2010 Delocated
2010 The Good Wife
2009 Bored to Death
2008 Fringe
2003 Third Watch
2002 Law & Order
2002 The Job
2002 Law & Order: Special Victims Unit
1998 Sex and the City
1993 Homicide: Life on the Street

Video Oyunları

2009 Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
2003 Manhunt

Görev Aldığı Yapımlar

Glenn Fleshler Fotoğrafları

Glenn Fleshler Fotoğrafları Glenn Fleshler Fotoğrafları Glenn Fleshler Fotoğrafları Glenn Fleshler Fotoğrafları Glenn Fleshler Fotoğrafları