Gökhan Aksu

Gökhan Aksu
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :4.07.1985
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Hüzün Cenneti (2010), Semur Şeytanın Kabilesi (2017) ve Baturalp (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Baturalp
2017 Semur Şeytanın Kabilesi
2015 Yapay Çiçekler (Kısa Film)
2014 Resim (Kısa Film)
2013 Benimle Evlenir misin? (Kısa Film)
2004 Üç (Kısa Film)

Televizyon

2012 Küçük Mutluluk (TV Filmi)
2010 Hüzün Cenneti (TV Filmi)
2009 Çarşı Pazar (TV Programı)
2009 Saklı Cennet Türkiye (TV Programı)
2007 Yol Pusulası (TV Programı)

Senaryo

2021 Baturalp
2017 Semur Şeytanın Kabilesi
2014 Resim (Kısa Film)
2013 Benimle Evlenir misin? (Kısa Film)
2004 Üç (Kısa Film)

Televizyon

2012 Küçük Mutluluk (TV Filmi)

Oyuncu

2010 Hüzün Cenneti (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Baturalp, Baturalp , 2020, Yönetmen,Senarist
  • Semur, Semur , 2017, Yönetmen,Senarist

Gökhan Aksu Fotoğrafları

Gökhan Aksu FotoğraflarıGökhan Aksu FotoğraflarıGökhan Aksu FotoğraflarıGökhan Aksu FotoğraflarıGökhan Aksu Fotoğrafları