Gökhan Alkan

Gökhan Alkan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

8 Aralık'ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı, sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Şan solfej eğitimi alan, şarkı söyleyen, profesyonel olarak spor ile ilgilenen, reklam seslendirmesi yapan, şiir ve güfte çalışmaları ile ilgilenen çok yönlü bir oyuncudur. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Filmografi

2016 Organik Aşk Hikayeleri
2016 Defne'nin Bir Mevsimi

Televizyon

2017 Kalp Atışı
2016 Seviyor Sevmiyor
2016 Makas (TV Filmi)
2015 Kocamın Ailesi
2014 Gurbette Aşk
2013 Herşey Yolunda Merkez
2012 Muhteşem Yüzyıl

Tiyatro

2012 İstanbul ve Aşk
2010 Mustafam Kemalim
2010 Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
2010 Oscar

Görev Aldığı Yapımlar

Gökhan Alkan Fotoğrafları

Gökhan Alkan Fotoğrafları Gökhan Alkan Fotoğrafları Gökhan Alkan Fotoğrafları Gökhan Alkan Fotoğrafları Gökhan Alkan Fotoğrafları