Gökhan Kıraç

Gökhan Kıraç
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.7.1979
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Gökhan Kıraç bugüne kadar Kavak Yelleri, Adanalı, Karakol, Mor Menekşeler, Özür Dilerim, Kuzu, Ulan İstanbul ve Yok Artık gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır. 

İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu Güven Kıraç'ın kardeşi olan Gökhan Kıraç’ın dedesinin babası Soçi’den Sakarya Adapazarı’na yerleşmişlerdir. Sülalesinin halen büyük bölümü Adapazarı Akyazı Kuzuluk köyünde yaşantısını sürdürmektedir. Anne tarafından ise aslen Balkan göçmeni Arnavut’tur.

Filmografi

2017 Şansımı Seveyim
2015 Yok Artık
2014 Kuzu
2013 Özür Dilerim

Televizyon

2016 Familya
2014 Ulan İstanbul
2011 Mor Menekşeler
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2010 Güneydoğudan Öyküler: Önce Vatan
2010 Adanalı
2007 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

Gökhan Kıraç Fotoğrafları

Gökhan Kıraç Fotoğrafları Gökhan Kıraç Fotoğrafları Gökhan Kıraç Fotoğrafları Gökhan Kıraç Fotoğrafları Gökhan Kıraç Fotoğrafları