Graham Phillips

Graham Phillips
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.4.1993
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktör ve şarkıcı. 

Tam adı Graham David Phillips'tir. Oyunculuk kariyerine dokuz yaşında başlayan Phillips, Ben 10: Race Against Time'da Ben Tennyson, CBS televizyon dizisi The Good Wife'ta Zach Florrick ve Netflix Orijinal XOXO'da Ethan Shaw rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Blockers
2016 XOXO
2015 Staten Island Summer
2015 The Mediator (Kısa Film – Ayrıca Senarist ve Yönetmen)
2013 Innocence
2011 Goats
2009 Stolen Lives
2007 Evan Almighty
2007 Ben 10: Race Against Time
2006 The Ten Commandments: The Musical
2004 Noel

Televizyon

2017 Riverdale
2016 Secrets and Lies
2012 White Collar
2009 The Good Wife
2006 Crossing Jordan
2004 Judging Amy
2002 The King of Queens

Görev Aldığı Yapımlar

Graham Phillips Fotoğrafları

Graham Phillips Fotoğrafları Graham Phillips Fotoğrafları Graham Phillips Fotoğrafları Graham Phillips Fotoğrafları Graham Phillips Fotoğrafları