Grégory Gadebois

Grégory Gadebois
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.7.1976
Doğum Yeri:Gruchet-le-Valasse

Fransız oyuncu.

Angèle et Tony (2010), Des fleurs Algernon (2014) ve Les Revenants (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Döner
2021 L'enfant
2021 Délicieux
2020 Police
2019 J'accuse
2019 Pile poil (Kısa Film)
2018 Simon
2018 Pauvre Georges!
2018 Raoul Taburin
2018 Gözbebeğim
2018 Normandie nue
2018 Le jeu
2018 Pauvre Georges!
2018 Le procès d'Oscar Wilde
2017 I Want Pluto to Be a Planet Again (Kısa Film)
2017 Redoubtable
2017 Open at Night
2017 Marvin ou la belle éducation
2017 Espèces menacées
2017 4Nos patriotes
2017 Cessez-le-feu
2016 Monsieur Hernst (Kısa Film)
2016 The Jews
2016 Seances
2015 The Last Hammer Blow
2015 Au plus près du Soleil
2015 Heat Wave
2014 Brèves de comptoir
2013 Géraldine je t'aime (Kısa Film)
2013 Portraits de maîtresses (Kısa Film)
2013 One of a Kind
2013 Le prochain film
2013 Goodbye Morocco
2013 Pop Redemption
2012 La Ville Lumière (Kısa Film)
2012 Farewell, My Queen
2012 Augustine
2012 Coming Home
2012 Je me suis fait tout petit
2011 Micha Mouse (Kısa Film)
2011 La part de Franck (Kısa Film)
2011 Angel & Tony
2011 The Woman in the Fifth
2011 La Ligne droite
2010 L'accordeur (Kısa Film)
2010 Hymen (Kısa Film)
2010 Gainsbourg: A Heroic Life
2010 Une exécution ordinaire
2009 Marcher (Kısa Film)
2008 The Last Deadly Mission
2008 Frontier of the Dawn
2008 A Day at the Museum
2008 Capitaine Achab
2008 Go Fast
2007 Sur ses deux oreilles (Kısa Film)
2007 Have Mercy on Us All
2007 Le dernier gang
2007 Très bien, merci
2006 L'école pour tous
2005 Les âmes grises
2005 La blessure
2005 Un truc dans le genre
2005 Les yeux clairs
2004 Pilou (Kısa Film)
2002 Le chignon d'Olga

Televizyon

2017 On l'appelait Ruby (TV Filmi)
2014 Des fleurs pour Algernon (TV Filmi)
2014 Chien de guerre (TV Filmi)
2013 Berthe Morisot (TV Filmi)
2013 Une femme dans la Révolution (Mini Dizi)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (Mini Dizi)
2012 The Returned
2012 Rapace (TV Filmi)
2012 Clémenceau (TV Filmi)
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV Filmi)
2011 La bonté des femmes (TV Filmi)
2011 Rituels meurtriers (TV Filmi)
2009 Un village français
2008 Chez Maupassant
2007 Cyrano de Bergerac (TV Filmi)
2005 D'Artagnan et les trois mousquetaires (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Grégory Gadebois Fotoğrafları

Grégory Gadebois Fotoğrafları Grégory Gadebois Fotoğrafları Grégory Gadebois Fotoğrafları Grégory Gadebois Fotoğrafları Grégory Gadebois Fotoğrafları