Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.4.1983
Doğum Yeri:Oxford

İngiliz aktris. 

Tam adı Gugulethu Sophia Mbatha'dır. Annesi İngiliz, babası ise Güney Afrikalı'dır. Kendisi de Güney Afrika asıllıdır. Kraliyet Drama Akademisi mezunudur. 2011 yapımı TV filmi Larry Crowne'daki rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Misbehaviour
2020 Summerland
2020 Seacole
2020 Come Away
2019 Motherless Brooklyn
2018 Farming
2018 Fast Color
2018 Cloverfield Paradoksu 
2018 Irreplaceable You
2018 Zamanda Kıvrılma
2017 Güzel ve Çirkin
2016 After the Storm (Kısa Film)
2016 Free State of Jones
2016 The Whole Truth
2016 Miss Sloane
2015 Jupiter Ascending
2015 Concussion
2014 9 Kisses (Kısa Film)
2014 Beyond the Lights
2013 Belle
2012 Odd Thomas
2011 Larry Crowne
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy (Video)
2009 Act of God
2009 All My Dreams on VHS (Kısa Film)
2007 İntikam

Televizyon

2021 Loki
2019 The Morning Show
2019 The Dark Crystal: Age of Resistance
2019 Easy
2018 Fabled
2016 Black Mirror
2012 Touch
2012 Undercovers
2009 Fallout (TV Filmi)
2008 Lost in Austen (Mini Dizi)
2008 Trial & Retribution
2008 Bonekickers (Mini Dizi)
2007 Doctor Who
2007 Agatha Christie's Marple
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV Filmi)
2006 Vital Signs
2006 Viva Blackpool (TV Filmi)
2006 Bad Girls
2006 Born Equal (TV Filmi)
2006 Spooks
2005 Legless (TV Filmi)
2005 Walk Away and I Stumble (TV Filmi)
2004 Holby City

Tiyatro

2015 Nell Gwynn
2009 Hamlet
2008 Gethsemane
2005 Antony and Cleopatra
2005 Romeo and Juliet
2004 Car Thieves
1999 Into the Woods

Radyo

2009 Choice of Straws
2006 Living with the Enemy

Görev Aldığı Yapımlar

Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları

Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları Gugu Mbatha-Raw Fotoğrafları