Gülçin Kültür Şahin

Gülçin Kültür Şahin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.12.1988
Doğum Yeri:Kırklareli

Türk oyuncu.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılı yapımı Kelebekler filminde yaşamıştır. Bu filmdeki rolüyle 29. Ankara Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2021 İki Şafak Arasında
2021 Kesişme: İyi ki Varsın Eren Bülbül
2020 Kumbara
2020 Çatlak
2019 7. Koğuştaki Mucize
2018 Kelebekler
2018 Sibel

Televizyon

2021 Fatma
2021 Kırmızı Oda
2020 Bir Başkadır
2019 Gülperi

Görev Aldığı Yapımlar

Gülçin Kültür Şahin Fotoğrafları

Gülçin Kültür Şahin FotoğraflarıGülçin Kültür Şahin FotoğraflarıGülçin Kültür Şahin FotoğraflarıGülçin Kültür Şahin FotoğraflarıGülçin Kültür Şahin Fotoğrafları