Gülper Özdemir

Gülper Özdemir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.11.1990
Doğum Yeri:Frankfurt

Türk oyuncu.

Almanya'nın Frankfurt şehrinde dünyaya gelmiştir. Truman State University ve RheinMain Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Sen Anlat Karadeniz (2018), Medcezir (2013) ve Meleklerin Aşkı (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Bir Zamanlar Kıbrıs
2019 Sen Anlat Karadeniz
2018 Meleklerin Aşkı (Mini Dizi)
2017 Tutsak
2017 Kara Yazı
2017 Bana Sevmeyi Anlat
2015 Medcezir

Görev Aldığı Yapımlar

Gülper Özdemir Fotoğrafları

Gülper Özdemir FotoğraflarıGülper Özdemir FotoğraflarıGülper Özdemir FotoğraflarıGülper Özdemir FotoğraflarıGülper Özdemir Fotoğrafları