Gün Koper

Gün Koper
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.07.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu. 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu çift Berrin Koper ve Macit Koper'in oğludur.

Filmografi

2017 Ağustos Böcekleri ve Karıncalar
2016 İftarlık Gazoz
2011 Bir Ses Böler Geceyi
2011 Aşk ve Devrim

Televizyon

2014 Boynu Bükükler
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki

Ödülleri

2012 23. Ankara Film Festivali - Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu, Aşk ve Devrim
2012 12. Uluslararası İzmir Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Aşk ve Devrim
2011 18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - Umut Veren Genç Erkek Oyuncu, Aşk ve Devrim

Görev Aldığı Yapımlar

Gün Koper Fotoğrafları

Gün Koper FotoğraflarıGün Koper FotoğraflarıGün Koper FotoğraflarıGün Koper FotoğraflarıGün Koper Fotoğrafları