Güner Özkul

Güner Özkul
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.2.1966
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Suna Selen ile Münir Özkul'un kızıdır. Bir süre CNN Türk'teki Afiş adlı kültür-sanat programını sunmuş, film ve dizilerde rol almıştır. 

1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında, aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Aynı üniversitenin sinema televizyon bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir. Bir süre grafikerlik ve daha sonra mankenlik yaptı. Seslendirme de yapmaktadır.

Annesi Suna Selen'in Güner Sümer'le yaptığı evlilikten olan kardeşi Sinan Sümer de oyunculuk yapmaktadır.

Filmografi

2018 İçimdeki Hazine
2018 Eski Köye Yeni Adet
2017 Babam
2016 Vezir Parmağı
2015 İkimize Bir Dünya
2013 Mc Dandik
2012 Mutlu Aile Defteri
2009 Karanlıktakiler
2008 Bahtı Kara
2007 Adem'in Trenleri
2006 Eve Giden Yol 1914
2003 Neredesin Firuze
2001 Şellale
1997 Hz. Meryem (TV Filmi - Seslendirme)
1996 Öldürme Zamanı (Seslendirme)
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
1993 Aynalar Süiti
1992 Sarı Tebessüm
1992 Leyleğin Getirdiği (Kısa Film)

Televizyon

2012 Ak Kırlangıç (TV Filmi - Seslendirme)
2011 Sen de Gitme
2012 Muhteşem Yüzyıl
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2009 Kollama
2008 Dedektif Biraderler
2007 İki Yabancı
2007 Aşk Eski Bir Yalan
2007 Doktorlar
2006 Balıketi (TV Filmi)
2005 Yine de Aşığım
2004 Zümrüt
2004 Yağmur Zamanı
2002 Zalim
2002 Azad
1979 İbiş'in Rüyası

Görev Aldığı Yapımlar

Güner Özkul Fotoğrafları

Güner Özkul Fotoğrafları Güner Özkul Fotoğrafları Güner Özkul Fotoğrafları Güner Özkul Fotoğrafları Güner Özkul Fotoğrafları