Güneş Sayın

Güneş Sayın

Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.9.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.

Filmografisi

2018 Bizim Köyün Şarkısı
2017 Beyaz Balina
2015 91.1
2011 Kurtuluş Son Durak
2011 Bizim Büyük Çaresizliğimiz
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite

Televizyon

2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Üç Arkadaş
2014 Yeşil Deniz
2013 Bir Aşk Hikayesi
2010 Kalp Ağrısı
2008 Kalpsiz Adam

Görev Aldığı Yapımlar

Güneş Sayın Fotoğrafları

Güneş Sayın Fotoğrafları Güneş Sayın Fotoğrafları Güneş Sayın Fotoğrafları Güneş Sayın Fotoğrafları Güneş Sayın Fotoğrafları
Tam sürüme geçmek için tıklayın.
[Kullanım Şartları] - [Hata Bildir]