Hakan Haksun

Hakan Haksun
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :18.7.1969
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

İstanbul Kabataş Lisesi, Marmara Üniversitesi ve Uluslararası Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Senaristliğini yaptığı Kanatsız Kuşlar (2017), Bir Yusuf Masalı (2014) ve Ne Münasebet (2015) dizileri; Kızım İçin (2013) ve Balalayka (2000) sinema filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca senaristliğini yaptığı Bizimkiler (1989) dizisinde aynı zamanda Kapıcı Cafer'in kayınbiraderi Nedim rolünü de üstlenmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kim Daha Mutlu
2013 Kızım İçin
2002 Kolay Para

Senaryo

2013 Kızım İçin
2002 Kolay Para
1998 Her Şey Çok Güzel Olacak
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey

Televizyon

2017 Kanatsız Kuşlar
2015 Ne Münasebet
2014 Bir Yusuf Masalı
2014 Beni Böyle Sev
2012 Evlerden Biri
2012 6 Mantı
2012 Küçük Hanımefendi
2012 Canan
2009 Hicran Yarası
2007 Çok Özel Tim
2007 Genco
2006 Sev Kardeşim
2006 Ah Polis Olsam
2005 Yeniden Çalıkuşu
2005 Bir Varmış Bir Yokmuş
2004 Camdan pabuçlar
2003 Baba
2000 Muhallebicinin Oğlu (TV Filmi)
2000 Hiç Yoktan Aşk (TV Filmi)
1993 Yazlıkçılar
1989 Bizimkiler

Oyuncu

1993 Hoşçakal Umut

Televizyon

1997 Komşu Komşu
1995 Oğlum Adam Olacak
1993 Yazlıkçılar
1993 Saygılar Bizden
1989 Bizimkiler

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Haksun Fotoğrafları

Hakan Haksun Fotoğrafları Hakan Haksun Fotoğrafları