Hakan Karsak

Hakan Karsak
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.4.1975
Doğum Yeri:Diyarbakır

Türk oyuncu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi İnşaat Bölümü, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. 1992 yılında Ankara Gençlik Tiyatrosu ve Yahya Kemal Beyatlı Lisesi tiyatro topluluğunda tiyatroya başladı. Aynı yıllarda Ankara Sanat Tiyatrosu Oyunculuk Atölyesi'nde kursiyerliğe başladı. Sırasıyla Ankara Çağdaş Sanat Tiyatrosu, Çankaya Oyuncuları, Ankara Yeni Meydan Sahnesi ve İzmit Yeni Meydan Sahnelerinde oyunculuk, yönetmen ve drama eğitmeni olarak görev yaptı. Düzce depremi sonrası depremzede çocuk ve gençleri rehabilite amaçlı UNICEF'le birlikte bölgede 2 yıl tiyatro eğitmenliği ve oyuncu koçluğu yaptı. 2002 yılında Diyarbakır Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuğa geri döndü. Halen Şehir Tiyatrolarında oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Filmografi

2019 Kovan
2019 Hilal, Feza and Other Planets
2019 Aman Reis Duymasın
2018 Kelebekler
2017 Kardeşim Benim 2
2015 Köpek
2014 Silsile
2014 Sarmaşık
2014 Neden Tarkovski Olamıyorum?
2014 Muska
2014 Kuzu
2014 Kumun Tadı
2014 Deniz Seviyesi
2011 Yangın Var
2009 Press
2009 Ben Gördüm
2009 Ay Lav Yu

Televizyon

2017 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2014 Ulan İstanbul
2014 Benim Adım Gültepe
2012 Sultan
2011 Firar

Tiyatro

Keşanlı Ali Destanı
Cimri
Lysistrata
Mala Dinan
Mala Extiyaran
Haneler
Özgürlüğün Bedeli
Özgürlük Oyunu
Dullar
Sezuanın İyi İnsanı
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Sen Gara Değilsin
Hadi Öldürsene Canikom
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Toros Canavarı
Babam
Kurşun Askerin Utancı
Gozort
Benim Kırmızı Papuçlarım

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Karsak Fotoğrafları

Hakan Karsak Fotoğrafları Hakan Karsak Fotoğrafları Hakan Karsak Fotoğrafları Hakan Karsak Fotoğrafları Hakan Karsak Fotoğrafları