Hakan Meriçliler

Hakan Meriçliler
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.1.1968
Doğum Yeri:İzmir

Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

İlk kez Karabatak lakabıyla tanınmıştır fakat daha çok Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Selanik ve Girit göçmeni bir ailenin çocuğu olarak İzmir'de doğdu. Anneannesi Yunan'dı. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosu'na stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatroları'nda sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı.

Filmografi

2019 Ali
2018 Arapsaçı
2018 Her Şey Aşktan
2014 İçimdeki Ses
2014 OHA: Oflu Hoca'yı Aramak
2014 Guruldayan Kalpler
2009 Melekler ve Kumarbazlar
2007 Semum
2007 Doğal Köle (Kısa Film)
2006 Ruj (Kısa Film)
2006 Emret Komutanım: Şah Mat

Televizyon

2017 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2016 Hayat Sevince Güzel
2015 Komedi Türkiye (TV Programı)
2015 Kaderimin Yazıldığı Gün
2014 Yalan Dünya
2011 Tek Başımıza
2010 Deli Saraylı
2009 Bahar Dalları
2008 Küçük Kadınlar
2008 Komedi Türk
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2008 Adanalı
2007 Menekşe ile Halil
2006 Erkekler Ağlamaz
2006 Kadın Her Zaman Haklıdır
2005 Kurtlar Vadisi
2004 Büyük Buluşma
1993 Bekleyiş (TV Filmi)

Tiyatro

2011 Ben Feuerbach
2010 Büyük Sultan Oviedolu Katalina
2009 Pornografi (oyun)
2008 Vur/Yağmala/Yeniden
2007 Savaş İkinci Perde Çıkacak
2006 Ölümsüzler (oyun)
2005 Müfettiş
2001 Karar Kimin
2001 Klakson Borazan Bırtlar
1997 Seviyorlardı Yaşamı
1987 Erkek Arkadaş

Görev Aldığı Yapımlar

Hakan Meriçliler Fotoğrafları

Hakan Meriçliler Fotoğrafları Hakan Meriçliler Fotoğrafları Hakan Meriçliler Fotoğrafları Hakan Meriçliler Fotoğrafları Hakan Meriçliler Fotoğrafları