Haley Bennett

Haley Bennett
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.1.1988
Doğum Yeri:Florida

ABD'li şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı Haley Loraine Keeling'dir. Muhteşem Yedili (2016), Trendeki Kız (2016), Söz ve Müzik (2007) ve Marley ve Ben (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Cyrano
2020 Une ode américaine
2020 Her Zaman Şeytan
2019 Operation Brothers
2019 Saplantı
2017 Chloé: L'Eau (Kısa Film)
2017 Thank You for Your Service
2016 Trendeki Kız
2016 Muhteşem Yedili
2016 L'Exception à la règle
2016 Cinayet Çıkmazı
2015 Hardcore Henry
2014 Things People do
2014 The White City
2014 Kristy
2014 Adalet
2013 Deep Powder
2012 Sleepwalking in the Rift (Kısa Film)
2012 LP: Into the Wild (Kısa Video)
2010 Gümmm
2010 Arcadia Lost
2009 Mahzen
2009 Lowlight: A Wonderful Lie (Kısa Video)
2009 Passage (Kısa Film)
2008 Şeytanın Kızı
2008 Marley ve Ben
2008 College
2007 Söz ve Müzik

Televizyon

2012 Gangsters (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Haley Bennett Fotoğrafları

Haley Bennett Fotoğrafları Haley Bennett Fotoğrafları Haley Bennett Fotoğrafları Haley Bennett Fotoğrafları Haley Bennett Fotoğrafları