Halle Berry

Halle Berry
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :14.08.1966
Doğum Yeri:Ohio

ABD'li oyuncu, eski manken ve güzellik kraliçesi.

Tam adı Maria Halle Berry'dir. Cleveland, Ohio'daki Cuyahoga Community College'de okudu. 1985 yılında Miss Teen All American ve 1986 Miss Ohio USA seçilmiştir.

Bugüne kadar üç kez evlendi. David Justice ile 1993-1997; Eric Benet ile 2001-2005 ve Oliver Martinez ile 2013-2016 yılları arası evli kalmıştır. Oliver Martinez'le olan evliliğinden 1 çocuğu olmuştur.

X-Men (2000), Kod Ad Kılıçbalığı (2001), Kesişen Yollar (2001), Kidnap (2017) ve Kingsman: The Golden Circle (2017) tanınmıştır.

Filmografi

2023 The Mothership
2022 Moonfall
2020 Bruised
2020 Boss Bitch Fight Challenge (Kısa Video)
2019 John Wick 3: Parabellum
2017 Kingsman: Altın Çember
2017 Kings
2017 Anne
2016 Kevin Hart: What Now? (Belgesel)
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2013 Acil Arama
2013 Çatlak Film
2012 Dark Tide
2012 Bulut Atlası
2011 Yılbaşı Gecesi
2010 Frankie & Alice
2007 Yitirdiğimiz Şeyler
2007 Kusursuz Yabancı
2006 X-Men: Son Direniş
2005 Robotlar (Seslendirme)
2004 Kedikadın
2004 Catwoman: Deleted Scenes (Kısa Video)
2003 X-Men 2
2003 Limp Bizkit: Behind Blue Eyes (Kısa Video)
2003 Gothika
2002 Başka Gün Öl
2001 Koda Adı Kılıçbalığı
2001 Kesişen Yollar
2000 X-Men
1998 Why Do Fools Fall in Love
1998 Welcome to Hollywood
1998 Pras Feat. Ol' Dirty Bastard & Mya: Ghetto Supastar
1998 Bulworth
1997 B*A*P*S
1996 Zenginin Karısı
1996 Race the Sun
1996 Kritik Karar
1995 Isaiah'ı Kaybetmek
1994 Taş Devri
1993 The Program
1993 Father Hood
1992 Bumerang
1991 Strictly Business
1991 Son Görev
1991 Jungle Fever

Televizyon

2015 Extant
2011 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2005 Their Eyes Were Watching God (TV Filmi)
2002 The Bernie Mac Show
1999 Introducing Dorothy Dandridge (TV Filmi)
1998 Frasier
1998 The Wedding (TV Filmi)
1995 Solomon & Sheba (TV Filmi)
1993 Queen (Mini Dizi)
1991 They Came from Outer Space
1991 Knots Landing
1991 Amen
1991 A Different World
1989 Living Dolls

Yönetmen

2020 Bruised

Yapımcı

2023 The Mothership
2017 Anne
2010 Frankie & Alice

Televizyon

2020 Boomerang
2014 Extant
2005 Lackawanna Blues (TV Filmi)
1999 Introducing Dorothy Dandridge (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Halle Berry Fotoğrafları

Halle Berry FotoğraflarıHalle Berry FotoğraflarıHalle Berry FotoğraflarıHalle Berry FotoğraflarıHalle Berry Fotoğrafları