Haluk Cömert

Haluk Cömert
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.2.1959
Doğum Yeri:Ankara

H.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitiren Haluk Cömert aşağıdaki dizi ve filmlerde görev aldı.

Filmografi:
Toprağın Çocukları  (2012)  
Kurtlar Vadisi: Irak  (2006) 

Oyuncu Olduğu Diziler:
Behzat ç. Bir Ankara Polisiyesi  (2012)  
Yol Ayrımı (Dizi)  (2012)  
Bir Bulut Olsam  (2010) 
Bir Bulut Olsam(2009) 
Talih Kuşu 
Dağlar Delisi
Kara Yılan 
Ben Bir İnsan
Bizim Evin Halleri
Baykuşların Saltanatı
Kurt ve Kuzu

Görev Aldığı Yapımlar

Haluk Cömert Fotoğrafları

Haluk Cömert Fotoğrafları Haluk Cömert Fotoğrafları Haluk Cömert Fotoğrafları Haluk Cömert Fotoğrafları Haluk Cömert Fotoğrafları