Hannah Chalmers

Hannah Chalmers
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

45 Yıl (2015), Containment (2015) ve The Watchman (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Blood Myth
2019 Janet (Kısa Film)
2017 Eden Grey (Kısa Film)
2016 Samantha's Choice (Kısa Film)
2015 Huey & Louis (Kısa Film)
2015 Containment
2015 45 Yıl
2012 Sweet Dreams Are Made of Cheese (Kısa Film)
2011 Eats Shoots and Leaves (Kısa Film)
2011 Wake Up (Kısa Film)
2010 Fit

Televizyon

2016 The Watchman (TV Filmi)
2013 Obsession: Dark Desires (Belgesel Dizi)
2013 Miranda
2011 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Hannah Chalmers Fotoğrafları

Hannah Chalmers Fotoğrafları Hannah Chalmers Fotoğrafları Hannah Chalmers Fotoğrafları Hannah Chalmers Fotoğrafları Hannah Chalmers Fotoğrafları