Hannah Cheramy

Hannah Cheramy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.7.2003
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı aktris.

3 yaşından itibaren müzik ve dansla ilgilenmeye başladı. Daha sonra oyuncu olmaya karar verdi ve 7 yaşındayken yerel çocuk tiyatro yapımlarında görev almaya başladı. Profesyonel olarak ilk kez 2015 yılında October Kiss isimli TV filminde rol aldı.

Filmografi

2017 The Hollow Child
2016 Colossal

Televizyon

2018 Van Helsing
2017 Escape from Mr. Lemoncello's Library (TV Filmi)
2016 Summer Love (TV Filmi)
2016 My Sweet Audrina (TV Filmi)
2015 October Kiss (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hannah Cheramy Fotoğrafları

Hannah Cheramy Fotoğrafları Hannah Cheramy Fotoğrafları Hannah Cheramy Fotoğrafları Hannah Cheramy Fotoğrafları Hannah Cheramy Fotoğrafları