Hannah Gross

Hannah Gross
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.09.1990
Doğum Yeri:Toronto

Kanadalı oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 2002 yılı yapımı Süpürgeli Adamlar filmiyle başlamıştır. Joker (2019), Mindhunter (2017) ve İyilik (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Education of Fredrick Fitzell
2020 Düşüş
2020 Tesla
2019 Moving (Kısa Film)
2019 Joker
2019 Foreign Powers (Kısa Film)
2019 Colewell
2019 Clifton Hill
2018 Her Smell
2018 Fat Tuesday
2018 The Mountain: une odysée américaine
2017 Model Marjorie
2016 The Zeno Question (Kısa Film)
2016 Psychic Ills: Baby (Kısa Video)
2016 Psychic Ills: Another Change (Kısa Video)
2016 Nightshade (Kısa Film)
2016 İyilik
2016 Dramatic Relationships (Kısa Film)
2015 Valedictorian
2015 Take What You Can Carry (Kısa Film)
2015 Stinking Heaven
2015 Little Cabbage (Kısa Film)
2015 Beach Week (Kısa Film)
2014 Uncertain Terms
2014 Christmas, Again
2014 Haze (Kısa Film)
2013 The Sixth Year
2013 Lydia Hoffman Lydia Hoffman (Kısa Film)
2013 I Used to Be Darker
2005 Drei Mädchen (Kısa Film)
2004 Wilby Wonderful
2002 Süpürgeli Adamlar

Televizyon

2018 The Sinner
2018 Deadwax
2017 Mindhunter

Görev Aldığı Yapımlar

Hannah Gross Fotoğrafları

Hannah Gross FotoğraflarıHannah Gross FotoğraflarıHannah Gross FotoğraflarıHannah Gross FotoğraflarıHannah Gross Fotoğrafları